13 Sep 2009

Buku sejarah yang bagus untuk dibaca...


Tentu korang nak tau betul ke Iskandar tu Zulqarnain??
ha.. nak tau kene bace buku ni. Buku ni jugak mengaitkan
tentang sejarah nabi Adam hingga ke zaman Iskandar .
Memang best sebab buku pertama
yang membuat kajian yang mendalam tentang tajuk ni.
Buku ni juga mendapat pengiktirafan di Greece dan sambutan yang
menggalakkan kat Iran.
Jadi jom baca buku sejarah same-same
untuk mantapkan pengetahuan korang semua...

Nak tahu info menarik lain di blog ini? KLIK  

2 ulasan:

  1. rasanya ada gak dokumentari pasal ni kat astro oasis..tp x berpeluang tgok..insyaAllah nak bli la buku ni..

    BalasPadam
  2. belila buku ni memang bagus pun...

    BalasPadam

Suka Post ini?? Tekan SHARE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Izuddin

Mohd Izuddin
Aku suka untuk Berjalan , Melihat , dan Mentafsir semua perkara yang aku lalui kerana pasti ada hikmah disebalik kejadian-Nya. Tekan SHARE di mana Post yang anda Suka! Terima Kasih