2 Dis 2010

Aku Nak Jadi Cikgu Macam Ini

Video ni aku dapat daripada youtube, almaklumlah nak jadik cikgu so kene la carik pelbagai cara untuk menarik perhatian budak-budak dalam kelas..
Enjoy video ni !
video

Hehe menarik kan?? boleh la dipraktikkan ye!

Nak tahu info menarik lain di blog ini? KLIK  

3 ulasan:

  1. hehhe semoga terlaksana..amien.sudah saya follow..silahkan berkunjung balik ke blog saya..terimakasih..

    BalasPadam
  2. semoga impian jadi kenyataan..
    nice video :)

    BalasPadam

Suka Post ini?? Tekan SHARE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Izuddin

Mohd Izuddin
Aku suka untuk Berjalan , Melihat , dan Mentafsir semua perkara yang aku lalui kerana pasti ada hikmah disebalik kejadian-Nya. Tekan SHARE di mana Post yang anda Suka! Terima Kasih